CONTACT
ABOUT
KOSTEN
Je toekomst vorm geven
Bankiers en commissionairs in effecten
Een schoenenfiliaalbedrijf en een exclusief modehuis
De Vrije Universiteit
Politie Amsterdam Amstelland
Koninklijke KPN

Human interest
Ik heb een aantal jaren les gegeven aan een HBO-opleiding voor personeelsfunctionarissen en maakte ruim 10 jaar deel uit van het algemeen bestuur van een grote Volksuniversiteit. In mijn werk als projectleider, lijnmanager resp. directielid heb ik veel tijd en energie gestoken in de begeleiding en coaching van jong en soms minder jong talent op alle niveaus in de organisatie (incl. boardroom). Ik heb ervan genoten.

Persoonlijk
Waar het mijn persoonlijke kanten betreft, doen de volgende uitspraken over mij de ronde:
integer - mensgericht - enthousiast - duidelijk - bruggenbouwer - echt geïnteresseerd - humor

Trots ben ik op de brief van een jonge veelbelovende manager die ik heb mogen begeleiden:

Beste Richard,

Graag wil ik je op deze manier bedanken voor je inzet en bijdrage aan mijn carrière tot nu toe. Op de weg naar huis vanmiddag na ons prettige gesprek realiseerde ik me hoe lang jij al een rode draad vormt in mijn loopbaan, eerst in Amsterdam en later uiteraard als geestesvader van mijn Singapore baan. Ik heb dat altijd heel erg gewaardeerd en realiseer me nu dat ik dat vanmiddag niet duidelijk genoeg heb gemaakt, bij deze heel erg bedankt!……

Jilles


© About You Coaching          Richard Kessels          tel. 06 - 53 16 19 39          BTW nr. NL051826409B02          KvK nr. 69292310
ABOUT YOU COACHING
Ik ben Richard Kessels. Naast gerichte vakopleidingen in het financiële veld (PDB en SPD) studeerde ik Arbeidsmarktpolitiek en Personeelsbeleid, Internationale Bedrijfskunde (IBO), gevolgd door het European Executive Programme, een MBA-opleiding van Nederlandse en Amerikaanse universiteiten en business schools. Tevens nam ik deel aan het Advanced Management Program In Telecommunications (University of Southern California).

Werkervaring
Ik ben werkzaam geweest in een breed scala van organisaties en vanaf 1965 in een veelheid van leidinggevende functies, sinds 1989 als directie- / MT-lid. Tevens heb ik veel gereisd binnen Europa, de VS en Azië. In de loop der jaren heb ik gewerkt in het financiële, commerciële, facilitaire en personele werkveld bij: